DINER

Kasvio

DINER

De diners bij Kasvio vormen de creatieve motor achter de keuken. Kasvio biedt zorgzaam samengestelde gerechten gemaakt met biologische, plantaardige ingrediënten die seizoensgebonden zijn en deze evolueren dankzij collectief onderzoek naar ingrediënten en de inspiratie die voortkomt uit onze samenwerkingen met de gemeenschappen en kunstenaars om ons heen. Elk menu wordt ontworpen in samenspraak met kunstenaars en op basis van nieuwe, contemporaine thema’s. 

Diner wordt elke donderdag t/m zondag geserveerd vanaf 18:00 tot 20:30.

Het eerste 4-gangen diner menu is ontworpen als dialoog met de kunstwerken die in Kasvio’s eetruimte zijn geïnstalleerd.

“De betrokken kunstenaars hebben allemaal op verschillende plekken en momenten nauwe banden met Mari ontwikkelt en ontwierpen site-specific werken voor het restaurant. Samen vormen hun werken een dialoog tussen vorm, textuur en materialen: van borduurwerk, pen en penseel tot geluidsinstallaties en geëtste rotsen. Naast het werken vanuit persoonlijke relaties (een belangrijke waarde voor Kasvio) zijn de kunstwerken geïnspireerd door vier thema’s die we gekozen hebben tijdens het ontwerp van het eerste menu: (punk) nostalgie, iets moeilijks, queered memory en viering.”

–  Staci Bu Shea, curator

 

 

Een uitgebreid viergangen diner bij Kasvio kost € 42 per persoon. Daarnaast heeft u een keuze uit bijpassende wijn, bier, cocktails en non-alcoholische huisgemaakte kombucha.

Naast onze 4-gangen menu, heeft u de keuze van een kleine á la carte menu met een selectie van starters, hoofdgerechten en desserts.

Reserveren voor het diner is aanbevolen.