DINER

Kasvio

DINER

Het diner bij Kasvio vormt de creatieve motor achter de keuken. Kasvio biedt zorgzaam samengestelde gerechten gemaakt met biologische, plantaardige ingrediënten die seizoensgebonden zijn. Onze gerechten evolueren dankzij collectief onderzoek naar ingrediënten en de inspiratie die voortkomt uit onze samenwerkingen met de gemeenschappen en kunstenaars om ons heen. 

 

Ons diner bij Kasvio is geïnspireerd op herinneringen en transformatie. Thematisch en praktisch is het doel niet het namaken van niet-vegan gerechten, integendeel, we duiken diep in onze culinaire geheugen voor inspiratie en converteren deze herinneringen naar iets nieuws. Er wordt niets gekopieerd, eerder wordt het radicaal getransformeerd terwijl de band met het verleden wordt gekoesterd of dat nu een plek, persoon of traditie betreft. Verhalen kenmerken onze levens en evolueren elke keer dat ze herinnerd of gedeeld worden.

De prijst voor een uitgebreid vijfgangendiner bij Kasvio is € 59,00 per persoon. Daarnaast heeft u een keuze uit bijpassende wijnen, kombuchas of bier. 

Diner wordt elke donderdag t/m zaterdag geserveerd vanaf 18:00 tot 21:00.
Op zondag vanaf 17:30 tot 20:30.