DINER

Kasvio

DINER

De diners bij Kasvio vormen de creatieve motor achter de keuken. Kasvio biedt zorgzaam samengestelde gerechten gemaakt met biologische, plantaardige ingrediënten die seizoensgebonden zijn en deze evolueren dankzij collectief onderzoek naar ingrediënten en de inspiratie die voortkomt uit onze samenwerkingen met de gemeenschappen en kunstenaars om ons heen. 

 

Onze diner menu’s bij Kasvio worden geïnspireerd door herinneringen en transformatie. Thematisch en praktisch is het doel niet het namaken van niet-vegan gerechten, in tegendeel, we duiken diep in onze culinaire geheugens voor inspiratie en converteren die herinneringen vervolgens naar iets nieuws. Er wordt niets gekopieerd, eerder wordt het radicaal getransformeerd terwijl de band met het verleden wordt gekoesterd of dat nu een plek, persoon of traditie betreft. Verhalen kenmerken onze levens en evolueren elke keer dat ze herinnerd of gedeeld worden.

Een uitgebreid vijfgangendiner bij Kasvio kost       € 48,50 per persoon. Daarnaast heeft u een keuze uit bijpassende wijnen, kombuchas of bier. 

Diner wordt elke donderdag t/m zaterdag geserveerd vanaf 18:00 tot 21:00.
Op zondag vanaf 17:30 tot 20:30.

Een uitgebreid vijfgangen diner bij Kasvio kost € 48,50 per persoon. Daarnaast heeft u een keuze uit bijpassende wijnen en kombuchas. Wij hebben ook een uitgebreide selectie speciaalbieren.

Reserveren voor het diner is aanbevolen.