DINER

Diner wordt elke donderdag t/m zaterdag geserveerd vanaf 18:00 tot 21:00.
Op zondag vanaf 17:30 tot 20:30.

 

 

KASVIO CHEF’S MENU

 


Groene asperges,amandel ricotta,bittere sinaasappeljam, witte wijn crackers

 

Brandnetel en spinazie pancakes, wildpluk, venkelcrème, gerookte cashewkaasmousse

 

Zuurdesembrood van Bakkerij Amadeus met amandelboter

 

Koude soep van rabarber en komkommer

 

Courgette pakketje met tofu, dille en peterselie, krieltjes en citroen-botersaus

 

Rabarber sorbet en dragon

 

Aardbei en citroen vervena Swiss roll, vlierbloesem-witte chocolade mousse en aarbei-frambozen cremeaux

 

……………………………………………………. 54,85

 

 Wijnarrangement
……………………………………………………….32,00

 Laag alcoholisch arrangement met wijn, kombucha en bier

………………………………………………………24,00

Kombucha arrangement
…………………………………………………….. 20,00