DINER

Diner wordt elke donderdag t/m zaterdag geserveerd vanaf 18:00 tot 21:00.
Op zondag vanaf 17:30 tot 20:30.

 

 

KASVIO CHEF’S MENU

 


Brandnetelsoep

Wildplukpesto, zuurdesembrood van Bakkerij Amadeus

 Worteltartaar met kojiwortel, berkenblad parfait

 Witte en groene asperges, ravioli gevuld met amandelkaas, courgette-groene aspergeroomsaus

 Koffie geglazuurde pruikzwam en oesterzwam, doperwten met geconserveerde citroen, krieltjes

 Gefermenteerde witte bonen, haver-hazelnootmelk

 Kamille-espuma, rabarbersorbet, amandel-botercake, aardbei

 

……………………………………………………. 59,00

 

 Wijnarrangement
……………………………………………………..32,00

 Laag alcoholisch arrangement met wijn, kombucha en bier

……………………………………………………..24,00

Kombucha arrangement
……………………………………………………. 20,00