DINER

Diner wordt elke donderdag t/m zaterdag geserveerd vanaf 18:00 tot 21:00.
Op zondag vanaf 17:30 tot 20:30.

 

 

KASVIO CHEF’S MENU

 


Wildplukboeket met gestoofde kohlrabi, rettich en dragonmousse. 

 

Rode bieten blini met mierikswortelshuim, beluga linzen, rode bieten saus en licht gepekelde komkommer met dille.

 

Brandnetel en gerookte cashewkaas gnudi met champignonsaus. 

 

Geroosterde aubergine gevuld met chipotle peper gekruide zwarte bonen en seitan. Geserveerd met een limoen-peterseliesaus.  

 

Lievevrouwebestro crème suisse, gepocheerde rabarber, aardbeiensorbet, gember crumble en gefermenteerde rabarber.

…………………………………………………….. 48,50

 

 

Begeleidende wijnen per glas
……………………………………………………….8,00
Biologische en natuurlijke cool climate wijnen.

 

Bijpassende eigengemaakte kombuchas, per glas

………………………………………………………3,90

Bijpassende bieren, per fles
…………………………………………………….. 4,80 / 6,60