DINER

Diner wordt elke donderdag t/m zaterdag geserveerd vanaf 18:00 tot 21:00.
Op zondag vanaf 17:30 tot 20:30.

 

 

 KASVIO CHEF’S MENU

 


Roggemoutbrood, dille-zure room infusie, zuurkool met zeespaghetti, in zoutkorst gebakken wortel. 

 

Romige soep van venkel en kokos met gefermenteerde appel.

 

Zoete aardappel gnocchi met witte wijn cashew-room, blauwe amandelkaas, en  cavolo nero geroerbakt.

 

Kapucijners en splitwerten, mosterddressing, andijvie en brandnetel. 

 

Miso geglazeerde, gelaagde oesterzwammen steak, knolgroenten, demi-glace saus en pastinaak chips. 

 

Pompoencake, melkchocolade cremeux, pompoenmousse en duindoorn-caramelsaus.

…………………………………………………….. 50,85

 

 

Begeleidende wijnen per glas
……………………………………………………….8,00
Biologische en natuurlijke cool climate wijnen.

 

Bijpassende eigengemaakte kombuchas, per glas

………………………………………………………3,90

Bijpassende bieren, per fles
…………………………………………………….. 4,80 / 6,60