DINER

Diner wordt elke donderdag t/m zaterdag geserveerd vanaf 18:00 tot 21:00.
Op zondag vanaf 17:30 tot 20:30.

 

 

KASVIO CHEF’S MENU

 


Spelt beignet

 

Koningsoesterzwam, oesterzwam en gepekelde nameco paddenstoelen. Room van schorseneren en gesauteerde schorseneren, poeder van douglasspar

 

Zuurdesembrood van Bakkerij Amadeus met geroosterde zonnebloempittenboter

 

Gort en dulse zeewier gerookte worst, gegrilde spitskool, mout roggebrood, gefermenteerde zwarte bessen en mosterd mousse

 

Seitan rollade gevuld met kalamata olijven en pruimen, witlof puree, rode wijn demi glace, mandarijn kaviaar en aardappel tuille

 

Vossenbessen sorbet met venkelkoekje

 

Sticky toffee pudding, tonka crème diplomaat, duindoorn curd 

 

……………………………………………………. 55,00

 

 Wijnarrangement
……………………………………………………….32,00

 Laag alcoholisch arrangement met wijn, kombucha en bier

………………………………………………………24,00

Kombucha arrangement
…………………………………………………….. 20,00