DINER
Diner wordt elke donderdag t/m zaterdag geserveerd vanaf 18:00 tot 21:00.
Op zondag vanaf 17:30 tot 20:30.

KASVIO CHEF’S MENU
Spelt beignet
Koningsoesterzwam, oesterzwam en gepekelde nameco paddenstoelen. Room van schorseneren en gesauteerde schorseneren, poeder van douglasspar
Zuurdesembrood van Bakkerij Amadeus met geroosterde zonnebloempittenboter
Gort en dulse zeewier gerookte worst, gegrilde spitskool, mout roggebrood, gefermenteerde zwarte bessen en mosterd mousse
Seitan rollade gevuld met kalamata olijven en pruimen, witlof puree, rode wijn demi glace, mandarijn kaviaar en aardappel tuille
Vossenbessen sorbet met venkelkoekje
Sticky toffee pudding, tonka crème diplomaat, duindoorn curd
……………………………………………………. 55,00
Wijnarrangement
……………………………………………………….32,00
Laag alcoholisch arrangement met wijn, kombucha en bier
………………………………………………………24,00
Kombucha arrangement
…………………………………………………….. 20,00